Teselskap

 Manne har i dag invitert til teselskap. Det er selvsagt noe man bare må få med seg. Jeg er veldig glad i te, og drikker sikkert 4-6 kopper hver dag. Mesteparten av tiden går det i posete, men te i løsvekt er helt klart det aller beste. Til akkurat dette selskapet hadde jeg lyst på Earl Grey, og det har jeg selvsagt i løsvekt.
Vanligvis har jeg ikke noe annet enn vanlig mat til teen min, men siden det nå skulle være selskap fant jeg ut at jeg måtte ha meg en solbolle. Det tror jeg ikke jeg har spist siden i 1999.
Strikketøyet er selvfølgelig heller ikke langt unna, her er det den andre sokken som er på pinnene.
Forøvrig kan jeg fortelle at jeg er ingen tilhenger av kunstig søtningsstoff, så jeg bruker sukker i teen. Før brukte jeg mye sukker, men så fant jeg ut at jeg skulle bli sunn. Melk kan jeg absolutt ikke tenke meg å ha i teen. Jeg er forresten glad det var i dag det skulle være teselskap, det er nemlig perfekt vær for å sitte inne og kose seg med en kopp te og et strikketøy i dag.

17 tanker om “Teselskap

  1. Se der ja, der er både te og strikketøy på plass! Takk for et koselig virituellt te-selskap i dag, og god helg:-)

  2. Takk for en hyggelig te-sammenkomst.Det har vært hyggelig.Og fargen på servicet ditt var lekker,elsker turkis jeg da.Ha en fortsatt god kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.