Nytt år og nye sjanser

I god tid før jul ankom Bladet Garn, og der var det noen flotte mønstre. I romjula startet jeg på kjolen Hemlokk som er designet av Tiril Ilebekk Hansen, også kjent som tjuvbekk på Instagram. Jeg har valgt å strikke kjolen i Finull fra Rauma. Jeg fikk bare startet på kjolen før jeg kom på at jeg hadde litt jeg bare måtte strikke ferdig før nyttår, derfor har jeg foreløpig ikke kommet så langt. Jeg håper jeg klarer å strikke den ferdig i løpet av januar.

Et av prosjektene jeg måtte ha ferdig før nyttår var desembersokkene mine i 8-trådet Regia. Det er ikke så veldig mye å si om disse, de er desemberresultatet av at jeg for noen måneder siden bestemte meg for å gjøre noe med lageret mitt av Regiagarn. Jeg har foreløpig ikke funnet fram garn til januarsokkene.

For ca to uker siden bestemte PC-en min seg for å takke for seg, derfor er jeg nå henvist til å blogge fra iPaden, og det er jeg i grunnen ikke så veldig fortrolig med, men siden jeg har som mål å bli flinkere til å fortelle om det jeg holder på med så må jeg bare prøve. Håper det ikke blir for håpløst.

Ja, og så må jeg jo si: Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.