1. desember 2017 er her

Og er allerede nesten historie. 😳

 

Derfor starter jeg med å vise fram noe som i sin helhet ble strikket (og festet tråder på) i november, nemlig novemberversjonen av Regia-sokkene mine. Dette er sokker i ca størrelse 38 og de er strikket i 8-trådet Regia. Jeg brukte ikke et helt nøste av garnet, men det jeg har igjen av denne fargen er selvsagt ikke nok til enda et par i damestørrelse.

Jeg har ikke funnet fram garn til Regiasokkene for desember enda, men jeg mener jeg har en annen farge i 8-trådet så det er stor sjanse for at jeg finner fram det nøstet. Desember har det jo med å være en litt hektisk måned, så det kan være greit å bruke et garn som strikkes opp fort. 🙂

Dagens strikketøy har likevel ikke vært sokker, men en lue – strikket av Viking-garn Nordlys, et garn som faktisk er beregnet for sokker. Dette nøstet jeg bruker her er et jeg helt hadde glemt og som dukket opp her om dagen mens jeg var på jakt etter noe helt annet.

Egentlig hadde jeg lyst til å strikke meg en rød kjole nå i desember, men jeg sliter med å finne garn som stemmer i både type, tykkelse og farge i forhold til det jeg ser for meg og ønsker meg. Dermed får jeg vel heller strikke på småting som kan bli fort ferdig i fall det rette garnet plutselig dukker opp. 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.