Novembermørke…

Høstmørket er over oss for fullt, og nå er det virkelig på tide å gjøre sitt for å være synlig om man beveger seg utendørs. Derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle teste ut å strikke en lue med Gjestal Reflex.

Jeg er litt usikker på om jeg synes det er nok reflekstråd til at jeg vil kalle dette for fullgod refleks. Nå strikker jeg det forsåvidt som en lue, og siden det er det høyeste punktet på meg, så tenker jeg at det ikke er der den (eller de) viktigste refleksen er.

Refleks er viktig og redder liv! Bruk nok av gode reflekser når du er ute! 

Disse sokkene viste jeg fram i mitt forrige innlegg også. De var ferdige bare 3 dager etter, og jeg festet faktisk trådene med en gang. Jeg er nesten imponert av meg selv. 😳 Sokkene over her er strikket i 6-trådet Regia, og stripene stemmer nesten helt perfekt. Man skulle nesten tro jeg hadde nøstet av for å få det til, men det er faktisk helt tilfeldig.

Jeg har veldig mye Regia i garnlageret mitt, og nå vurderer jeg å strikke meg et par sokker i måneden av garnet en stund framover. Jeg ser selvsagt hvordan det er er litt dumt å ha startet det prosjektet i oktober når ukene fram mot jul går alt for fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.