Fra tjukk til sunn del 1

Det har blitt 1. september, og jeg har enda en gang bestemt meg for å gjøre noe med helsen min. Jeg hadde egentlig tenkt å ta en rask økt innendørs, men så ville Husbonden ut i frisk luft. Jeg var langt fra tung å be i dag.

Været var litt grått, men bortimot vindstille (!!!!!!) og rundt 10 grader er i grunnen supert for å gå en tur. Jeg har ikke vært særlig ivrig på mosjon på en stund, så det ble en gåtur. De sier at å gå er en av de mest naturlige måter å mosjonere på, så nå håper jeg på at det skal bli noen turer i tiden framover.

Dette bildet ble tatt da vi var kommet nesten opp til øverste punktet på turen vår, jeg måtte bare snu meg og nyte utsikten over havet. 🙂

Vi passerte også noen små vann på turen, og dette er et av dem. Jeg liker det når det er så stille at skog og fjell speiler seg.
Dagens tur var rett og slett herlig. 🙂 Måtte høsten by på mange gode opplevelser utendørs!

Jeg vet at dette ikke direkte er hobby, men jeg skal prøve å gjøre min reise mot en sunnere hverdag til en form for hobby. Det er lettere å holde på motivasjonen når man ser positivt på ting. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.