Bursdagspusen

For et par dager siden fylte denne søte pusen 9 år og dagen ble feiret med sei og masse kos. Hun blir bare godere og mer tålmodig for hver dag som går. Ja, om man ikke drar fram et kamera da, for da blir hun bare strengere og strengere i blikket.

Jeg har ganske lenge siden lurt litt på hvorfor jeg strikker så lite for tiden, og nå tror jeg at jeg har funnet ut av hva problemet er. Jeg har over lengre tid grublet en del – helt uten å ha noen grunn til det, så nå skal jeg begynne å strikke og slutte og gruble. De siste dagene har jeg strikket på en helt enkel genser med raglanfelling. Nå som jeg tror jeg har funnet ut av hva som stopper pinnene mine, tror jeg at jeg snart kan gå for mer spennende prosjekter også. Selv om jeg må innrømme at jeg liker ting litt enkelt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.