Bedre sent enn aldri

Jeg har vært ute på reise i februar, jeg var sørover i landet en tur der jeg feiret runddagen til en av mine søstre. En del av gaven hun fikk var dette skjerfet som jeg fant mønster til på Ravelry. Skjerfet heter Simple Lines og var tidkrevende, men ganske enkelt å strikke. Jeg strikket det litt smalere og lenger enn mønsteret sa, og jeg føler det blir mer anvendelig på den måten.

Jeg håper mars blir en produktiv måned, og i tillegg har jeg planer om å bli flinkere til å trene igjen. Jeg kjenner jeg har behov for det. Dessuten har jeg hatt dårlig samvittighet for at jeg i høst plutselig ikke orket røre på meg. Ønsk meg lykke til..!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.