Min nye strikkekrok

img_0056.jpg

Eller TV-krok om du vil. Uansett gleder jeg meg til å slappe av med strikketøy og en god kopp te i en av de nye godstolene.  😀 Strikketøyet mitt kan skimtes i en bøtte på siden av en av stolene. Jeg har prøvd omtrent alt mulig av bokser og kurver og esker til strikketøyet, men alt ble fort okkupert av Idunn. Til slutt tenkte jeg at siste utvei måtte være en bøtte, og den har faktisk fått fred fra katten. 😳 Siden Idunn ikke liker at jeg strikker mens hun ligger på fanget mitt er det fint å ha et sted å bare slippe strikkingen når hun kommer og krever oppmerksomhet. 😺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.