20. desember 2015

image

Jeg har pyntet juletreet, og måtte le litt da jeg var ferdig. Det er et ganske stort tre, og på toppen en bitteliten stjerne. I flere år har jeg sagt at vi nok snart må kjøpe større tre, for det begynte å bli ganske fullt av pynt.. I år føler jeg at jeg kunne hatt mer pynt. Det er fortsatt advent, så om jeg føler for det kan jeg jo fortsatt henge på mer. Etter at Lilo en gang i tiden prøvde å spise opp glitteret på juletreet sluttet jeg med glitter, og Idunn forsøkte sin første jul å spise opp flaggene så da det ble slutt på det også. Kanskje jeg skal knyte noen røde sløyfer? 🎄

Adventskalenderen min der jeg skulle feste tråder på et nytt prosjekt hver dag gikk ikke helt etter planen, så jeg må nok finne meg en annen løsning for å få festet alle de trådene.

Ja, som overskriften sier er det i dag 20. desember, og jeg har en liten merkedag i dag. Eller kanskje vi skal si den er ganske enorm? I dag er det nemlig to år siden jeg sist kjøpte garn. 2 år!! Ja, du leste riktig, 2 ÅR!! Jeg er nesten bittelitt i sjokk over det. 🎉

1 tanke om “20. desember 2015

  1. Det er så koselig hos dere og jeg synes det er nok pynt på treet.
    Du har vært utrolig flink som ikke har kjøpt garn på to år. Men nå må du snart avslutte kjøpestoppen før garnbutikkene går konkurs. Det kan jo tenkes at noen blir så inspirert av deg at de også tar en pause. Det er bra for den private pengebok men trist for handelsstanden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.