Central Park Hoodie

chpgarn.JPG

For noen dager siden bestemte jeg meg for at også jeg hadde lyst til å strikke Central Park Hoodie (CPH), og i dag har jeg vært ute og valgt garn til det prosjektet. Dessverre var ikke dette noe jeg hadde garn til i lageret mitt, men det skal vel muligens gå bra likevel. Jeg valgte å bruke Free Style fra Dale og håper at dette blir vellykket.
Fortsettelse følger. 😉

3 tanker om “Central Park Hoodie

  1. Denne har jeg også lyst til å strikke, så nå er jeg kjempespent på din! Er det ikke på tide med en oppdatering snart? :-p

  2. Det blir ei flott farge. Noen kilo ned, så skal jeg kanskje tenke på den til meg selv også.

  3. I didn’t understand what you wrote but I guess you want to use this yarn to knit central park Hoodie. I’m sure it will be great with this colour !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.