Jeg skulle strikke lue til min kjære

Men den ble litt liten, så den får være til meg selv i stedet da. Jeg synes lua sitter godt på hodet, og den er god og varm. Når jeg nå framover skal gå en del turer i kulde og snø kan den komme godt med.

Ja, jeg har altså tenkt å begynne å gå en del turer. Jeg føler behov for å komme i bedre form, og det er egentlig lurt å begynne på denne tiden av året dersom været bare er bra. Det er jo så nydelig ute når sola skinner og det er iskaldt.

Dersom du lurer på hvorfor det har vært så stille her en stund nå, så skyldes det at jeg har vært bortreist. Jeg har blant annet vært med på et Østfoldtreff mens jeg var bortreist, men dessverre hadde jeg ikke tatt med meg kameraet mitt på det. Det var veldig koselig! Jeg håper jeg får mulighet til å være med på et treff en eller annen plass ved en senere anledning også.
Dessverre har det vært litt stille på strikkefronten mens jeg har vært bortreist, så denne lua som jeg her viser fram er noe jeg strikket i jula. Forøvrig er jeg nok snart ferdig med et teppe som jeg holder på med, jeg tror det blir flott.

2 tanker om “Jeg skulle strikke lue til min kjære

  1. Hei! Fin lue! Er litt nybegynner, men har fått dilla på strikking nå. Og denne lua virka veldig grei, ikke altfor avansert. Da er spørsmålet; kan du legge ut oppskrifta på den, så jeg kunne prøvd meg på den? På forhånd takk!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.