Nytt år og nye sjanser

I god tid før jul ankom Bladet Garn, og der var det noen flotte mønstre. I romjula startet jeg på kjolen Hemlokk som er designet av Tiril Ilebekk Hansen, også kjent som tjuvbekk på Instagram. Jeg har valgt å strikke kjolen i Finull fra Rauma. Jeg fikk bare startet på kjolen før jeg kom på at jeg hadde litt jeg bare måtte strikke ferdig før nyttår, derfor har jeg foreløpig ikke kommet så langt. Jeg håper jeg klarer å strikke den ferdig i løpet av januar.

Et av prosjektene jeg måtte ha ferdig før nyttår var desembersokkene mine i 8-trådet Regia. Det er ikke så veldig mye å si om disse, de er desemberresultatet av at jeg for noen måneder siden bestemte meg for å gjøre noe med lageret mitt av Regiagarn. Jeg har foreløpig ikke funnet fram garn til januarsokkene.

For ca to uker siden bestemte PC-en min seg for å takke for seg, derfor er jeg nå henvist til å blogge fra iPaden, og det er jeg i grunnen ikke så veldig fortrolig med, men siden jeg har som mål å bli flinkere til å fortelle om det jeg holder på med så må jeg bare prøve. Håper det ikke blir for håpløst.

Ja, og så må jeg jo si: Godt nytt år!

3 tanker om “Nytt år og nye sjanser

 1. Good way of telling, and pleasant piece of writing to obtain data on the topic
  of my presentation subject matter, which i am going to convey in college.

 2. Good day I am so delighted I found your blog, I really found you by error, while I was searching on Yahoo for something else, Anyways I am
  here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round
  entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to read it all at the moment but I have bookmarked it
  and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great
  deal more, Please do keep up the superb jo.

 3. How to GET iPhone X for free? Guide is below! Amazing Giveaway 2019 for all countries!!!

  GET iPhone X

  kw:
  iPhone X S Free
  iPhone X Sim Free Finance
  iPhone X Giveaway August 2019
  iPhone X For Free No Surveys
  Win iPhone X Free Online
  iPhone X Free Giveaway
  iPhone X Giveaway Instagram
  Official iPhone X Giveaway Real
  iPhone X Giveaway International 2019
  iPhone X Giveaway Romania
  Win iPhone X Free Online
  iPhone X Giveaway 2019
  Free iPhone X Test And Keep India
  iPhone X Free Win
  iPhone X Giveaway In Nigeria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.